Hirdetés

Az OPPO bejelentette, hogy még az MWC 2022 előtt, február 24-én fogják bemutatni a zászlós Find X5 szériát.

Az OPPO Find X5 Próról egyelőre annyit tudunk, hogy Snapdragon 8 Gen 1 platformra épül, ez mondjuk nem nagy meglepetés, viszont ami engem is érdekel az a kamera, ugyanis egyrészt a Find X5 szériában debütál a vállalat INNODAY 2021 alatt bejelentett MariSilicon X névre hallgató képalkotó neurális processzora (erről a Find N videómban beszéltem már), illetve cégcsoporton belül a OnePlus után itt is megjelenik a Hasselblad neve.

A hátlapon három kamera lesz, illetve a sziget hasonlít a Find X3 Prónál is látottra, szinte teljesen egybeolvad a hátlappal.

Az OPPO Find X5 széria magyar idő szerint 11:00-kor kerül bemutatásra, ha szeretnétek, élőben követhetitek az eseményt az OPPO hivatalos csatornáin.

Hirdetés
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.