A hamarosan debütáló Samsung Galaxy Note9 az FCC-n is felbukkant. A tanúsítvány szerint a Note9 nyilvánvalóan Wi-Fi és Bluetooth támogatást is kap, valamint nem meglepő módon NFC és MST támogatottságot is élvez majd a Samsung Pay funkció működésének érdekében. A mobil előre láthatólag augusztus 9-én mutatkozik be egy New York-i rendezvényen, a szállítás pedig várhatóan a hónap vége előtt megkezdődik.

Korábban már szivárogtak ki specifikációk és képek az újdonsült zászlóshajóról, a Note8-hoz képest az ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedésén kívül nem sok változtatáson esik át a Note9.

Ami a specifikációkat illeti, egy 6,4 hüvelykes, 1440×2960 pixel felbontású ​​Infinity Display megjelenítőt kap, a ház alatt egy Exynos 9810, nyolcmagos SoC gondoskodik majd a működésről 6 GB vagy 8 GB RAM társaságában. A Note8-at csak 3300 mAh-s akkuval látták el, de utódja már a legújabb hírek szerint 3850 mAh-s teleppel bír majd.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: