A mai napon a Facebook bemutatta a legújabb alkalmazását, aminek a középpontjában a hangulatjelek új “nemzedéke,” a matricák állnak. Az alkalmazás a Stickered nevet kapta, és a lényege mindössze annyi, hogy egy általunk készített képet átalakíthatunk különböző méretű és nagyságú matricákkal.
stickered_press_03
Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű. Első lépésben készítenünk kell egy fényképet, vagy be kell tallóznunk a meglévőek közül. Ezután több száz Facebook-os matrica közül választhatunk, amiket ízlésünk szerint mozgathatunk, nagyíthatunk, elfordíthatunk, majd ha készen van a kellően humoros kép, akkor a Messenger küldés gombjával pillanatok alatt elküldhetjük az ismerőseink számára.
stickers-for-messenger
Az alkalmazást a Facebook Creative Labs készítette, és már elérhető Android rendszerre, az iOS variáns pedig hamarosan- még 2014 folyamán elérhetővé válik. A Stickered teljes mértékben ingyenes.
Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.