Hirdetés

A vietnámi Samsung oldalán már megjelent, ezt tudja a Galaxy A24.

A telefon 6,5 hüvelykes Super AMOLED kijelzője FHD+ felbontású, a csepp alakú kivágásban foglal helyet a 13 megapixeles előlapi kamera. A kijelző frissítési rátája nem ismert, azonban a pletykák szerint 90 hertzes.

A teljesítményért a MediaTek Helio G99-es lapka felel, amihez 6 GB vagy 8 GB RAM társul 128 GB tárhellyel, microSD kártyával bővíthető.

Ezt tudja a Galaxy A24 - promóciós fotó

A hátlapon egy 50 MP-es főkamerát találunk, ami támogatja az optikai képstabilizálást, továbbá van még egy 5 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es makro kamera.

Ezt tudja a Galaxy A24 - a kamerák

A telefonon az Android 13 alapú, valószínűleg OneUI 5.1-es rendszer fut. A készülék akkumulátora 5000 mAh-s, amit 25 wattal tölthetünk.

Ezt tudja a Galaxy A24 - ezekben a színekben érhető el

Az A24 feketében, zöldben, szürkés-bordósban és bordóban lesz elérhető. Az árak egyelőre nem ismertek, a hazai megjelenésről sincsenek információk, de a pletykák szerint 200 euró, vagyis kb. 74 000 forint alatt lesz (persze nálunk lehet, hogy 74 000 forint felett lesz).

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.