Hirdetés

A telefonos csalások mindennaposak, a csalók pedig egyre profibb módszerekkel szedik áldozataikat. Erről készült egy kiváló magyar thriller. Érdemes megnézned a Netflixen akkor is, ha nem vagy idős.

Az unokázós csalásokról készült egy izgalmas, tanulságos magyar film: Az unoka, melyet mindenképp érdemes megnézned a Netflixen. Azt gondolod, hogy egy ilyen csalásnak biztosan nem dőlnél be? Lehet, hogy tévedsz.

Szerencsére a Netflixen magyar filmek is elérhetőek, így azokhoz is eljutnak ezek az alkotások, akik a moziban nem nézték meg vagy nem is hallottak róluk korábban.

Az unoka - Ezt a magyar filmet érdemes megnézned a Netflixen
Az unoka – Ezt a magyar filmet érdemes megnézned a Netflixen

Az úgynevezett social engineering technikákat használó profi csalók könnyedén manipulálják az áldozatokat, akik csak akkor kapnak észbe, amikor már késő.

Végig uralják a beszélgetést és mindent megtesznek az ellen, hogy az áldozat lebuktathassa őket, esetleg utána nézhessen az elhangzott információk hitelességének. Hasonló csalásokkal bárkit megcélozhatnak, például egy szolgáltatónak vagy pénzintézetnek kiadva magukat, különösen a jelenlegi bizonytalan helyzetben.

Ha érdekelnek ilyen esetek, és szeretnél jobban képben lenni, itt tudsz egy cikket olvasni erről a témáról.

Az unoka című film elérhető a Netflixen.

Hirdetés
FORRÁSNetflix
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.