A Facebook összes szolgáltatásával gondok vannak szerda délután óta. A Facebook, a Messenger, a WhatsApp és az Instagram sem működik rendesen.

Van, akinél csak a képek nem töltenek be, mások üzenetet sem tudnak küldeni és fogadni. Nálunk például a Tech2 Facebook-oldalára nem sikerült a cikkeket megosztani böngészőből, csak mobilról.

A downdetector.com úgy látja, hogy a Facebook szolgáltatásai az Egyesült Államokban és az európai régióban omlottak össze, ami szerverhibára utalhat. Utoljára márciusban volt hasonló probléma, akkor kellett egy kis idő, mire sikerült helyreállítani a dolgot.

Ha valaki azon aggódna, hogy az egy hónappal ezelőtti fiókletiltásokkal van kapcsolatban a mostani hiba, ne tegye! Mivel csak a képek megjelenítése nem sikerül, valószínűleg csak a közösségi óriás szervereivel van gond.

Ha érdekel, hogy mik voltak azok a furcsa feliratok, amit a képek helyén láttál, ezt a cikket olvasd el!

FRISSÍTÉS:

Többen is jeleztétek nekünk, hogy körlevél terjed a Facebookon ezzel a szöveggel: “FACEBOOK tól! Ma aki tényleg nem küldi át senkinek annak tényleg töröjük a profilját ha azt hiszitek ez hülyeség majd meg latjátok!! Küld tovább 25 barátodnak!”

Természetesen ez is csak spam, hasonlóan a korábbi ilyenekhez. Ne küldjétek tovább 25 ismerősnek!

Hirdetés
FORRÁSIndex
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.