Hirdetés

A Sony kiküldte meghívóját a 2016-os IFA-n megrendezésre kerülő médiaeseményére, melyen mi is ott leszünk Berlinben. A meghívón látszik a bemutató időpontja és helyszíne, ahova sok szeretettel várják a sajtó képviselőit.

Sony IFA meghívó
Sony IFA meghívó

A képen látszik, hogy milyen eszközökre számíthatunk, ami talán a legtöbb embert érdekelhet, az az új okostelefon, amit Xperia XR néven ismerhetünk az eddigi pletykák alapján. Várható továbbá egy új TV, kamerák, fejhallgató, láthatjuk a PlayStation VR-t és még sok minden más kiegészítőt.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel lep meg minket a Sony és reméljük, hogy megtalálják a helyes utat (leginkább árazásban).

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Marhaság.
  Főleg a kijelző tekintetében. 2013-ban egész évben arról nyikogott a sajtó, hogy a Z és Z1 esetében miért nem IPS kijlezőt kapott a modell.
  Aztán ott vannak a hardveres elemek. Egy Z/Z1 már fasorban sincs egy Z5/X hardvereivel.
  Még az OmniBalance dizájn is finomodott, gyönyörűen lekövethető a fejlődés.
  Ráadásul nincs még egy olyan okostelefon a piacon, ami 4K kijelzővel bírna, ami nem, hogy a saját berkeken belül „ugyan az a hardver” de a piacon sincs mégegy…

  Ne beszéljünk már szamárságokat…

 2. „Kíváncsian várjuk, hogy mivel lep meg minket a Sony és reméljük, hogy megtalálják a helyes utat (leginkább árazásban).”

  A Sony soha sem az olcsóságáról volt híres.
  Tartsa is meg a jó szokását, és ne legyen tacatkacat kategória…

 3. A kérdés inkább az, volt valaha bármikor egy olyan 3 gigás sony telefonod, ami bárhol szaggatott volna? 🙂

 4. Miért kellene egy paraméterre korlátozni egy tendenciát? Egyébként nem. Nincs jelenleg olyan Sony modell, ami 4 GB-os.
  Majd most az XR(?) etéren is kioltja a szomjadat.
  De például a Z2 óta folyamatos fejlődésen ment keresztül a kijelző, a hangszórók, az akkumulátorok, a grafikai teljesítmények, a vízállóság (főleg a nyitott micro USB csatlakozók terén)…

  Persze, kiragadhatsz egy-egy tényezőt, amit nem változtatott a gyártó, de erre építeni egy általánosítást nem kicsit vall butaságra.

 5. A memória és a processzor a legfontosabb számomra, mivel olyan dolgokat futattok amik erőgorrás igényesek, persze ezt bizonyára nem vetted figyelembe amikor is butaságnak neveztél egy egyébként valós igényt.
  Nekem is Z2m van de hazudnék ha azt mondanám lemondanék még plusz 2GB rammrol, ha lehetne.
  Amikeet említettél látens fejlesztéaek a víz álló telefonok nem vízállóak fölleg az új modellek, nézd meg a forumokat, ettől zajos a net.
  Kijelzőben nincs nagy fejlődés, talán a z5 kivétel, de azt is csak akkor látod ha albumot nézel.
  Akkumulátor kissebb lett az évek során 2700-2900mAh körül vannak most a 3000 helyett.

Comments are closed.