Hirdetés

Egyelőre még csak a Nexus készülékekre érhető el a legújabb Android, de előbb-utóbb a legtöbb gyártó is implementálja készülékeikre saját felületükkel megspékelve.

Ha esetleg Sony Xperia okostelefonod van és kíváncsi vagy, hogy megkapod-e a frissítést, akkor megvan a válasz. A Sony ma elárulta azoknak a készülékeknek a nevét, melyek biztosan meg fogják kapni az Android 7.0-t.

 • Sony Xperia Z3+
 • Sony Xperia Z4 Tablet
 • Sony Xperia Z5
 • Sony Xperia Z5 Compact
 • Sony Xperia Z5 Premium
 • Sony Xperia X
 • Sony Xperia XA
 • Sony Xperia XA Ultra
 • Sony Xperia X Performance

A Sony nem adta hozzá a listához a júniusban bemutatott Xperia E5-öt, azonban ez még lehet változni fog. Jelenleg tisztázatlan, hogy a Sony mikor fogja kiadni a frissítést a készülékekre, amint megtudunk valami pontosabbat, értesítünk titeket. Néhány Xperia X Performance tulajdonos már most is tesztelheti az új rendszer a Sony béta programjának köszönhetően.

Hirdetés
FORRÁSSonyMobile
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Egyszóval a Sony Mint gyártó egyre több készülékét hagyja cserben !!! Nekem is Z3-am van és persze természetesen ez sem kapja majd meg a frissítést ! Max maradnak rá a főzött romok .

 2. Lópikulát!

  Miről beszélsz?!
  A Z2 most már több, mint 2 és fél éves, a Z3 meg két éves. (2014)
  Mire sorrakerülné, lenne, vagy három.

  Teljesen logikus a kivezetése a régi modelleknek.
  Ahogy a Z-Z1 család (2013 q1 és q3) a 6.0-ról maradt le, úgy tök logikusan a 7.0-ról az őket egy évvel követő Z2-Z3 család fog lemaradni.

  Sőt, jövő ilyenkor azaz 2017-ben, a következő verzió (8.0?) bemutatásakor sejthető lesz, hogy azt a 2015-ben megjelent modellek nem fogják megkapni. Ez pedig a Z3+/Z4 és Z5 család lesz.

  Mi a francnak kell itt a hangulatot kelteni, amikor tök logikus, és átlátható a dolog.
  Ráadásul az M5, C5ultra modellek is frissülhetnek majd nugátra, csak azok ugye nem fő modellek…

 3. Hát (egyenlőre legalábbis) a régebbi és új húzótípusok kapják meg az új verziót, Remélem egy darabig az én telefonomat is frissíteni fogja a Sony (Xperia XA) az új verziókra.

  Habár én néztem videókat a Nugatról és nem sok külömbséget (Felületét tekintve) vettem észre a 6.0 és 7.0 között. De végülis az is biztos hogy nem a közeljövőben fog jönni az új verzió a Sonytól.

Comments are closed.