Minden nappal egyre közelebb kerülünk a már szinte naponta szóban forgó készülék bemutatójához, időközben pedig egyre több információ lát napvilágot vele kapcsolatban.

A OnePlus 5-ről van természetesen szó, melyről maga a gyártó is adagolja a tudnivalókat. A OnePlus társalapítója és vezérigazgatója, Pete Lau állítása szerint a hamarosan megjelenő mobil lesz “a legvékonyabb zászlóshajó”.

OnePlus 5 kiszivárgott kép

Csúcsmodell révén természetesen Snapdragon 835 processzorral fog operálni, tehát a sebesség adott lesz, kamerákat tekintve pedig a vállalat a DxO-val dolgozik együtt, hogy a lehető legjobb legyen a 2017-es “flagship killer” képalkotása.

Lau a kínai Weibon tette ezt közzé, ahogy azt fent is láthatjátok. Az viszont nem tisztázott, hogy a CEO miként értette ezt: ez lesz a legvékonyabb csúcskészülék a piacon vagy ez lesz a legvékonyabb OnePlus mobil, ami egyébként 5,5″-es QHD AMOLED panellel, 256 GB-os adattárolóval, valamint 8 GB RAM-mal érkezhet.

A OnePlus nem tette még közzé, hogy mikor lepleződik le az új flagship killer, azonban egyes információk szerint a dátum június 15-e lesz.

Hirdetés
FORRÁSÜbergizmo
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.