A Huawei nem unatkozik annyi biztosan kijelenthető, pár hete teszteltük le mi is a P30 Lite-ot, de úgy tűnik, idén még számíthatunk az előző generációból egy frissített verzióra.

A Huawei P20 Lite 2019-nél a legszembetűnőbb változás az előlapi kamera helyzetében fedezhető fel, mely a képernyőbe vágott lyukban lesz megtalálható a kiszivárgott képek szerint. A hátlapon immáron négy kamera segíthet bennünket a minél jobb fotók elkészítésében. De vajon tényleg szükséges az a négy kamera?

A 6,4 hüvelykes IPS panel FHD+ felbontással várható, elől egy egyelőre ismeretlen felbontású szenzort találunk, hátul lesz egy 24 MP-es f/1.8-as kamera, a többi szenzorról egyelőre nincs konkrét információnk, de egy ToF szenzor szinte biztosra vehető.

Nem lesz meglepetés, de a Huawei Kirin 710-es processzora fog dolgozni a mobilban, 4 GB memória és kiszereléstől függően 64 vagy 128 GB tárhely áll majd a rendelkezésünkre, utóbbi microSD kártyával tovább bővíthető. 18W-tal tölthetjük majd a 4000 mAh kapacitású akkumulátort. Nincs olyan érzésetek, hogy túl sok készülék kerül piacra nüansznyi különbségekkel?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!