Nem olyan rég kiderült, hogy a Xiaomi tervez egy 8. évfordulós okostelefont, amit elvileg a Xiaomi Mi 7 és a Mi Band 3 mellett fognak bemutatni. A készülék dobozáról és előlapjáról szivárgott ki most egy-egy kép.

Még nincs meg a készülék bemutatójának hivatalos dátuma, de a Xiaomi vezérigazgatója megerősítette, hogy több eszközt is be fognak mutatni. A dobozán látható a ‘8’-as szám, de ezen kívül nem tudunk meg a képről semmi újat. Az előlapról már annál többet. A formavilág mondhatni nem lepett meg, a kijelző felső részében ott lesz a notch, ami kialakítását tekintve majdnem teljesen ugyanolyan, mint az iPhone X-é. 

Ebből kifolyólat úgy gondoljuk, hogy a 3D arcfelismerés is benne lesz a repertoárban, ugyanis meglehetősen sok szenzorkivágás van elől. A Snapdragon 845-ös processzort szinte biztosra lehet venne, illetve 6/8 GB RAM kaphat helyet a telefonban.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.