A Samsungot tavaly nem csupán a Galaxy S7 és az S7 edge remek teljesítménye húzta ki a csávából, hanem a J-sorozat is, amely rendkívül jó mutatókkal járult hozzá a pozitív pénzügyi eredményekhez, pedig ezt kevesen várták a Note 7 bukása után. Nem véletlen, hogy a gyártó lázasan készíti a következő generációs modelleket, a Galaxy J7 (2017) már elérhető az amerikai Sprintnél, a J5 (2017) már járt az FCC adatbázisában, most pedig a Galaxy J3 (2017) fedélzetén futtatták le a Geekbench 4-et.

Az 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel ellátott mobil elődje tavaly májusban mutatkozott be, így hamarosan az örökös is piacra kerülhet. Az SM-J330 modellszámon feltüntetett készülék Exynos 7570-es rendszerchippel kerülhet forgalomba, pedig eddig mindenki a Snapdragon 430-ra voksolt.

Ezek szerint tehát a Samsung inkább a négymagos processzort tartalmazó, a 14 nm-es FinFET architektúra miatt nagyon takarékos lapka mellett teszi le a voksát. A Galaxy J7 (2017)-ben is Exynos van egyébként. A J7 új változata 2 GB RAM-ot és 16 GB-os adattárolót kaphat még, utóbbira az Android Nougatot telepítik. A tippek szerint 2600 mAh-s akkumulátort, valamint 5/2 megapixeles hát- és előlapi kamerákra lehet számítani.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.