Néhány nappal ezelőtt a BEELAN nevű tokgyártó vállalat meglepett minket néhány fotóval, melyeken a saját gyártású tokokban virít a szeptemberben érkező új iPhone.

Azt már a legtöbb pletyka megerősíti és ez már majdnem készpénznek vehető – csak azért majdnem, mert még nincs szeptember -, hogy vertikális duál kamera elrendezést fog kapni a telefon.

Megkerestük a BEELAN képviselőjét és azt mondta, hogy mivel Apple kiegészítőket is gyártanak, ezért nagyon fontos, hogy a készülék megjelenése előtt tisztában legyenek a dimenziókkal, ugyanis csak így tudják időben megtervezni és legyártani a tartozékokat.

Néhány kép még hiányos, van olyan, ami pixeles és van olyan is, amelyiknél hiányzik a led villanó a kamerák közül.

Ami még érdekes, hogy a tokgyártó “iPhone New” néven emlegeti a készüléket. Lehet az is, hogy az Apple – mint az iPad esetében – egy letisztultabb, szám nélküli elnevezést ad a mobilnak, de valószínűbb az, hogy a gyártónak arról nincs infója, hogyan fogják elnevezni az új iPhonet.

Noha napról napra változhatnak a pletykák, a legtöbb új szivárgás esetében nincs se az előlapon, se a hátlapon ujjlenyomat-olvasó, erről tanúskodik a /LEAKS oldalára is felkerült fotó.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.