A Redmi K20 és K20 Próról már mi is írtunk korábban, meg is említettük, hogy egyes piacokon más-más neveken kerülhetnek forgalomba a mobilok. Most a K20-at mutatta be a Xiaomi Mi 9T néven az európai közönségnek.

Specifikációk terén felső-középkategóriás ajánlatról beszélhetünk: a telefont Snapdragon 730 hajtja meg 6 GB memória mellett. Kamerás téren hátul tripla rendszert találunk, amit egy 48 MP f/1.8-as rekeszértékű főkamera,  egy 13 MP-es ultra-nagy látószögű és egy 8 MP-es telefotó egység alkot. Az előlapon egy 6,39 hüvelykes FHD+ felbontású AMOLED panelt kapunk, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval és egy 20 MP-es pop-up kamera is rendelkezésünkre áll.

A hátlap egy különleges fényátmenetes kivitelt kapott ami egyedi megjelenést kölcsönöz a mobilnak. Alatta a 4000 mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet és nem maradt ki az NFC chip sem.

Az új mobilt a Mi Band 4-gyel egyidőben mutatta be a kínai gyártó és az árazással sem lőttek mellé. 330 euróba kerül a 6/64-es kivitel, míg a 6/128-as kiszerelés 369 eurós árat kapott, mely átszámítva 106 és 118 ezer forintnak felel meg. Fekete, kék és piros színekben lesz kapható és június 17-én indul meg az árusítása. A hazai megjelenési dátumról egyelőre nincs információnk.

Mit gondoltok a Xiaomi Mi 9T-ről?

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!