A Zhiyun Smooth Q az egyik legjobb ár/érték arányú mobil stabilizátor jelenleg. Kedvező ára mellett igen jó minőséget is képvisel, nálunk is járt már az eszköz, kipróbáltuk, leteszteltük.

A Gearbest nem csak kínai, hanem európai raktárral is rendelkezik és most innen olcsóbban vihető el a Zhiyun gimbal. Miért jó az EU raktár? Hamarabb, kb. 1 hét alatt megérkezik hozzád a termék, illetve biztos, hogy nem kell vámot fizetni, hisz EU-n belülről érkezik a csomag.

A Zhiyun Smooth Q-t EZEN A LINKEN keresztül tudod megvásárolni, válaszd ki a G-W-5 névre hallgató raktárat, majd a Checkout során használd a HSC4thD136 kuponkódot. Ezzel az eredeti 145,85 dolláros ár 115,53 dollárra csökken (szállítással együtt), ami átszámolva 30.000 Ft-nak felel meg.

Ha nem akarod kockáztatni, hogy Kínából, olcsóbban rendelve megvámolják a csomagot, akkor az EU raktár neked való megoldás. A Smooth Q kuponkódja május 10-ig használható fel.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.