Hirdetés

Az Acer Taiwan működésért felelős elnöke, Dave Lin közölte a 2017-es terveket, hogy idén milyen termékekre fog fókuszálni a vállalat. Mr. Lin két termékvonalat említett meg, a vékony/slim és a gamer notebookokat.

2016-ban a nemzetközi adatok alapján slim notikból 10%-kal, gamer notebookból pedig 30%-kal többet szállítottak ki, ami határozott növekedést mutat. Ezért döntöttek úgy, hogy erre a két vonalra fókuszálnak. Az Acer gyártási költsége 2017 Q1-ben 3-5%-ot nő, viszont Mr. Lin hozzátette, hogy ez nem fog megjelentkezni a gépek árában. Azt is tudjuk, hogy növelik a 4 GB RAM-os gépek mennyiségét, ugyanakkor a 8 GB-os modellekét csökkentik, hogy redukálható legyen a költség.

A szeptemberi IFA-n és a januári CES-en is lehetett látni az Acer Predator 21 X-et, ami a vállalat legdurvább gamer notebookja 21 inches ívelt 4K kijelzővel, 512 GB SSD-vel, GTX 1080 grafikus kártyával,stb…ezt a gépet tajvanban márciustól lehet majd kapni, ezen felül piacra dobja a Predator 17 X, Predator 17 és Predator 15 modelleket, továbbá a V-Nitro 17, V-Nitro 15, VX15 és VX5-591G típusú gamer notebookokat is.

Hirdetés
FORRÁSDigitimes
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.