Létezik az éterben egy misztikus HTC készülék, ami az “Eye”, vagyis “szem” kódnévre hallgat. Attól függ, hogy ki mire asszociál, ez a megnevezés vonatkozhat az előlapi kamerára – az új trend úgy is a “selfiephone” – vagy vonatkozhat a hátlapi kamerára is, de akár mindkettőre. Akárhogyis, az “Eye” kódnév árulkodik arról, hogy valamilyen új funkcióval bővül a készülék kamerája.

Amit MA tudunk erről a készülékről: először is, a HTC One M8 Eye a One M8 családban foglal majd helyet, ahol az eredeti One M8 és testvére, aki Android helyet Windows Phone rendszert futtat. Ha ez igaz, akkor hasonló készülékre számíthatunk. Másfelől pedig a HTC ezekszerint dobja az “UltraPixel” technológiát, ami a One M7 és M8 készülékekben volt és ehelyett egy 13 megapixeles Duo-Kamera felállást képzelhetünk el. Ez nem is lenne idegen a HTC-től, ugyanis a HTC Butterfly 2 már nem “UltraPixel” technológiával készült.

Végül, de nem utoljára, a készüléket valamikor a következő hónapban várhatjuk Android 4.4.4-el a fedélzeten, ami feltehetően a HTC saját Sense interfészével fog megjelenni. Természetesen, amint többet tudunk meg, értesítünk titeket, izgatottan várjuk az újabb infókat.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.