Manapság egyre ritkább, hogy alsóbb kategóriás készülékek megkapják a legújabb Android verziót. A gyártók sok készüléket dobnak piacra, s épp, hogy befejezik egy-egy csúcsmodell frissítését már kint is van a következő verzió. A Samsung pedig híres termékpalettájának nagyságáról, így a portolás pedig még nehezebb. Az idei kiadású Galaxy J3 amerikai verziója már alapból Android 6.0-ával kapható a boltokban, míg máshol az 5.1.1 Lollipop várja a felhasználókat. Tehát valószínűleg hamarosan más régiók is megkapják a Marshmallow újításait. gs5mini-marshmallow-720x404

Sokak meglepetésére nem csak a 2 évvel ezelőtti csúcsmodell, de az utolsó „mini” verzió is megkapja az új frissítést. A frissítés a Wi-Fi Alliance oldalon bukott le, mely egyértelmű jele a frissítés eljövetelének. A készülék utoljára tavaly látott verzióugrást, mégpedig Android 5.1.1 személyében. Sokat kellett várnia a felhasználókat, de úgy látszik a türelem valóban rózsát terem (reméljük tövisek nélkül).

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Eltelt lassan 1 év a hír óta és semmi. J5-re már kint van a 6.0,a J3-ra még semmi. :-/

  2. Most 2017-be jött ki Magyarországra az s5 mini-re az android 6.0. Gyorsabb lett de a legtöbb dolog android 5.1.1-re hasonlít de viszont nem annyira rossz.

Comments are closed.