Az Apple új szoftververzióiban leginkább a hibajavításra, optimalizálásra megy rá, viszont érkezni fog hamarosan a watchOS 3.2 első béta verziója, melyben már benne lesz az ún. „Theater Mode”.

Ezzel a funkcióval könnyedén le lehet zárni a kijelzőt és lenémítani az eszközt, ha – nevéből adódóan például – színházba megyünk. Hasonlít a ne zavarjanak módhoz, viszont itt mozgatásra sem villan fel a kijelző, viszont az értesítésekről rezgéssel jelez, így nem zavarjuk meg az előadást vagy moziban nem világítjuk ki a szomszéd szemét.

A „színház mód” az Apple szerint már a watchOS 3.1.3-ban is benne van, viszont nem jelenik meg választható opcióként. Ezt a watchOS 3.2-ben fogják beaktiválni és igen találóan popcorn ikont fog kapni.

Az új rendszerrel jön a SiriKit is az Apple órájára, így az eszközön keresztül hangparancsokkal tudunk üzeneteket küldeni, hívásokat indítani, fotók között keresgélni, stb… Ez a funkció már iOS 10 óta elérhető, viszont Apple Watch-ra csak most fog érkezni.

Hirdetés
FORRÁSMacRumors
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.