Hirdetés

Újabb taggal bővülhet a széria, elsőként Kínában. A kiszivárgott infók arra utalnak, hogy érkezik a Redmi Note 12 Turbo.

A Turbónak kijelző alatti ujjlenyomat olvasója lehet, ami felett pedig a 6.67 hüvelykes 120 hertzes AMOLED kijelző helyezkedhet el, FHD+ felbontással.

Érkezik a Redmi Note 12 Turbo?

Érdekes módon a szériától eltérően egy Snapdragon 7 Gen 2 processzor kerülhet a motorháztető alá, kamerák terén pedig egy 50 megapixeles fő szenzor, egy 8 megapixeles ultraszéles, illetve egy 2 megapixeles makro egység felelhet a Turbo fotós-videós képességeiért.

Az eszköz a Redmi Note 12 széria egyéb modelljeivel szemben nagyobb, 5 500 mAh-s akkumulátort kaphat, ami 500 mAh-val több, mint a sorozat egyéb tagjaiban található, amihez 67W-os töltés párosulhat.

Egyelőre ennyit tudni az új eszközről, ami elsőként Kínába érkezhet meg, ezt követően azonban nem kizárt, hogy a Xiaomi globális megjelenésre ítéli a mobilt, akár egy Poco formájában.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.