Elindult a Samsung Galaxy A5 készülékek Android 6.0 Marshmallow frissítése. A frissítés jelenleg az Európában és Dél-Afrikában vásárolt független készülékeken jelenik meg, úgyhogy nálunk is várható. Jelenleg az alábbi két modellre elérhető a frissítés: SM-A500F és SM-A500FU.

Galaxy-A5_Set_Pearl-WhiteMint mindig, a frissítés most is OTA módon fog érkezni a készülékedre, így nincs más dolgod, mint várni, míg a készüléked kiírja az elérhető szoftverfrissítést. Ha persze türelmetlen vagy, akkor irány a beállításokon belül található manuális szoftverfrissítés, hátha már megkaptad.

Mivel lassan második születésnapját ünnepli ez a modell, így valószínűleg ez lesz az utolsó nagyobb frissítés, tehát szinte biztos, hogy nem fogja megkapni az Android 7.0 Nougat verziót. A Samsung Galaxy A3 tulajdonosoknak még várniuk kell, nekik még nincs kilátásba a frissítés, viszont az A5 tulajok örülhetnek.

Aki esetleg már megkapta a frissítést, az jelezze kommentben, hogy a többiek is láthassák.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.