Miután a Samsung Galaxy A3 (2016) is megkapta a frissítést, gondoltuk, hogy csak napok kérdése és megérkezik az új verzió a Galaxy A5 (2016)-ra is és lám, így is történt.

A Galaxy A5 (2016) és a Galaxy A7 lett a következő a sorban. A készülékek megkapják a legfrissebb rendszerfrissítést, így most már a felhasználók élvezhetik a Doze nyújtotta plusz akkuidőt és a megbízhatóbb, gyorsabb működést. A frissítés tartalmazza a júniusi biztonsági hibajavításokat is.

Egyelőre még csak Oroszországban jelent meg a frissítés mindkét készülékre, a Galaxy A5 (2016)-ra pedig még Szerbiában és Törökországban. Igaz, hogy nincs köztük Magyarország, de ez már biztató jel, hogy már nem kell sokat várni, hogy a hazai tulajdonosok is megkapják a legédesebb Android-ot.

A Samsung folyamatosan teszi elérhetővé a frissítést, úgyhogy már nem kell sokat várni, hogy mindenki frissíthessen. Ha megkaptátok a frissítést, írjátok le kommentben.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.