Ahogy közeledünk a Huawei újabb bemutatójához, egyre több infó terjed az interneten. Március 27-én Párizsban leplezi le legújabb készülékeit a vállalat, várhatóan P20 és P20 Plus, valamint P20 Lite modellekre számíthatunk.

Huawei P20 Lite

A P20 Lite iPhone X-szerű bemetszést kaphat, legalábbis a a képek alapján nagyon úgy tűnik. A telefon várhatóan 5,8 hüvelykes képátlóval és 18:9-es képaránnyal bírhat.

Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra kerül, illetve itt foglal helyet a vertikálisan fekvő dupla kamera is. A készülék alján egy USB Type-C portot találunk, mellette egy 3,5 mm-es jack-csatlakozóval. Ami az energiaellátást illeti, egy 2,900 mAh-s akkumulátor felelhet majd az üzemidőért. A Huawei P20 Lite Android Oreo alapú EMUI 8.0 rendszert futtat majd, valamint Kirin 970 vagy Kirin 659 SoC lapulhat a készülékház alatt (előbbi kevésbé életszerű).

Huawei P20 Plus

A Huawei P20 Lite egy olcsóbb változata lehet az új sorozatnak, míg a P20 Plus prémium készüléknek ígérkezik. Már csak azért is, mert a hátlapon három kamera lesz, a Huawei próbál mindig úttörő lenni a kamera technológiában.

Az @onLeaks által szivárogtatott videó minden szögből bemutatja a telefont, mivel ujjlenyomat-olvasó nem található rajta, így vélhetően az a kijelző alá lesz beépítve, a jack-csatlakozó pedig a készülék tetején helyezkedik majd el. A 6 hüvelykes, teljes kijelzős megoldást a P20 Plus esetében is egy iPhone X-szerű notch töri meg.

Nos, izgalmasnak ígérkezik a Huawei közelgő eseménye, mi már nagyon várjuk.

Nektek tetszene három kamerával a P20 Plus?

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: