Hirdetés

Jön a Galaxy A23 5G verziója, a kiszivárgott EU-s árak alapján nem lesz olcsó, a tudásához képest pláne.

Egyre több, olcsóbb kategóriás telefon kap 5G-t, amitől aztán drágább lesz. A kiszivárgott információk alapján a középkategóriába szánt Galaxy A23 5G is ilyen lesz, ami nem éppen szerencsés.

300 eurót lehet

300 euró manapság nem kevés, olyan 120.000 forint környékén mozog, de természetesen ezen sem kereskedői haszon, sem ÁFA nincs, így ha érkezik is Magyarországra, ennél biztosan többet kérnek majd érte.

Ezért cserébe egy középkategóriás hardvert kapunk, Snapdragon 695-tel, 64 GB belső tárhellyel, szerencsére microSD bővítéssel, ugyanis a 64 GB manapság igencsak kevésnek mondható.

A Samsung Galaxy A23 5G három színben lesz elérhető, és egy 5000 mAh-s akkut kap, 25W-os gyorstöltéssel. Bluetooth 5.0-t támogat, NFC pedig szintén lesz régiótól függően.

Ezek alapján nem tűnik jó vételnek, hacsak nem áldozunk fel minden, napjainkban már a középkategóriára is jellemző előnyt az 5G oltárán. Sokaknak jelenleg még egyáltalán nem éri meg. Ha mindenképpen fontos az 5G, érdemes egy kicsit többet költeni rá, és egy A33, vagy A35 5G-t választani.

A borítókép illusztráció, forrása: gizchina.com

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.