A június 20-i bemutató egyre közelebb van, tegnap például a gyártó meg is mutatta, hogyan fog hátulról kinézni a készülék, most azonban az árakról tudtunk meg új információkat.

A OnePlus 5 lehetséges indiai, korábban pedig a finn ára szivárgott ki és mindkettő hasonló (persze a pénznem eltérő). A True-Tech.net információi szerint a OnePlus 5 két kiszerelésben lesz kapható: 6 GB RAM / 64 GB tárhely és 8 GB RAM / 128 GB tárhely.

A lehetséges árazás itt látható természetesen indiai rúpiában. A 6 GB-os modell átszámolva 141.180 Ft-ba kerül, míg a csúcsmodell 162.570 Ft-ot kóstál. Ezek ugyebár nem európai árak, ezért csak tájékoztató jellegűek, de korábban egy finn piaci ár is kitudódott, ahol 550 eurót említettek, ami 169.400 Ft-ot jelent, viszont azt nem tudni, hogy ez melyik modellre vonatkozik.

Akárhogy is, ez a bemutatás után a oneplus.net weboldalon látható lesz, de annyi biztos, hogy ez lesz a OnePlus eddigi legdrágább készüléke. Időközben a Geekbench oldalán is felbukkant a mobil A5000 modellszámmal, ahol 1917 / 6562 pontot ért el.

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.