Hirdetés

A héten érkezett meg Magyarországra a Huawei nova 10 széria és érkezik a Mate 50 Pro is.

A Huawei nova 10 60 MP felbontású előlapi kamerával, 66W-os SuperCharge töltéssel és 6,67”-os 120Hz-es képfrissítésű OLED kijelzővel érkezik Magyarországra.

Huawei Nova 10
Huawei Nova 10

A nova 10 fő újdonsága a 60 megapixeles szelfikamera, amivel akár 4K videó is készíthető.

Az új zászlóshajó, a Mate 50 Pro 50 MP-es Ultra Aperture főkamerát kapott, a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékkel rendelkezik, ami az XD Fusion Pro képalkotó technológiával és a magas fényfelvétellel karöltve törekszik a lehető legjobb fénykép elkészítésére.

Az intelligens rekesznyílás Auto módban a felismert fotótémához igazítja a rekeszértéket. A Professzionális mód használata pedig lehetővé teszi a mélységélesség és az elmosódás mértékének manuális beállítását.

Huawei Mate 50 Pro

A Huawei nova 10 Csillagezüst és Csillagfekete színekben kapható október 1-től többek között a Magyar Telekom, a Media Markt, az Euronics és az eMAG kínálatában, valamint a Yettel és a Vodafone forgalmazásában Csillagfekete színben lesz elérhető, ajánlott fogyasztói ára: 239.990 Ft.

A Mate 50 Pro okostelefon hazánkban várhatóan november elejétől lesz elérhető, az ajánlott fogyasztói ára várhatóan 569 990 forint.

Hirdetés
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.