A héten érkezett meg Magyarországra a Huawei nova 10 széria és érkezik a Mate 50 Pro is.

A Huawei nova 10 60 MP felbontású előlapi kamerával, 66W-os SuperCharge töltéssel és 6,67”-os 120Hz-es képfrissítésű OLED kijelzővel érkezik Magyarországra.

Huawei Nova 10
Huawei Nova 10

A nova 10 fő újdonsága a 60 megapixeles szelfikamera, amivel akár 4K videó is készíthető.

Az új zászlóshajó, a Mate 50 Pro 50 MP-es Ultra Aperture főkamerát kapott, a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékkel rendelkezik, ami az XD Fusion Pro képalkotó technológiával és a magas fényfelvétellel karöltve törekszik a lehető legjobb fénykép elkészítésére.

Az intelligens rekesznyílás Auto módban a felismert fotótémához igazítja a rekeszértéket. A Professzionális mód használata pedig lehetővé teszi a mélységélesség és az elmosódás mértékének manuális beállítását.

Huawei Mate 50 Pro

A Huawei nova 10 Csillagezüst és Csillagfekete színekben kapható október 1-től többek között a Magyar Telekom, a Media Markt, az Euronics és az eMAG kínálatában, valamint a Yettel és a Vodafone forgalmazásában Csillagfekete színben lesz elérhető, ajánlott fogyasztói ára: 239.990 Ft.

A Mate 50 Pro okostelefon hazánkban várhatóan november elejétől lesz elérhető, az ajánlott fogyasztói ára várhatóan 569 990 forint.

Hirdetés
Mérnökinformatikát tanulok, szabadidőmben cikkeket írok és videókat készítek. Mindenféle tech téma érdekel, így a Tech2-n olvashattok tőlem mobilokról, közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is.