A Huawei ma, április 15-én megkezdte legújabb okostelefonjának előrendelését. A Huawei P30 Lite-ot a P30 és a P30 Pro után leplezte le a vállalat, mától pedig Magyarországon is rendelhető.

A Huawei P30 Lite képességeiről korábban már beszámoltunk, illetve már nálunk van tesztelésen is, szóval hamarosan érkezik a részletes összefoglaló, amit viszont érdemes addig is tudni, hogy a készülék három színben kapható hazánkban: éjfekete, pávakék és gyöngyház fehér.

P30 Pro és P30 Lite

Egyetlen kiszerelésben vehető meg az újdonság, amiben 4 GB RAM és 128 GB bővíthető tárhely nyugszik, az ajánlott fogyasztói ára pedig 124.990 Ft.

Forrás: Edigital

A hivatalos viszonteladóknál egy promóció keretében az, aki május 1-jéig előrendel egy Huawei P30 Lite-ot, az kap ajándékba egy 30.000 Ft értékű Huawei Band 3 Pro aktivitásmérőt, aki viszont nem szeretné előrendelni, az május 2-től fogja megtalálni a készüléket a boltok polcain.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.