Még mindig van néhány hónap az új iPhone bemutatójáig, de a szivárogtatások folyamatosak róla. Most az elő- és hátlapi üvegborítást csodálhatjuk meg az iPhone 8 esetében. Már korábban szóltak hírek arról, hogy az Apple gyakorlatilag három új készülékkel villanthat az őszi bemutatón. Egyrészt a mostani generáció folytatásaként jön az iPhone 7s és 7s Plus, viszont mivel idén 10 éves a széria, ezért egy nagyon drága és nagyon prémium kivitel is jön, ez lenne az iPhone 8.

A jelek egyelőre erre mutatnak, az első képen látható alkatrészek alapján a teljes előlapot beborító kijelzőt kapunk, mégpedig a Samsung AMOLED technikájával. Hátul megvan a dupla optikás kamera, amelyet 90 fokkal elfordítottak. Mivel nyoma sincs az ujjlenyomat-olvasónak, így az végre tényleg integrálásra kerülhet magába a képernyőbe. Kevésbé fog sokkolni a 7s és 7s Plus, legalábbis a hátlapjuk alapján, ami a második képen látható.

Itt nem számíthatunk a formaterv drasztikus változására (az „s” utótagú verziók amolyan ráncfelvarrások), a kisebbik szimpla, míg a Plus dupla kamerát kap, mint eddig. Azért azt ne felejtsük, hogy az eddigi fémházat itt is felváltja az üveg hátlap (mely változtatás végre elhozhatja a vezeték nélküli töltést) és persze műszaki paraméterekben biztos lesz előrelépés.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.