Az elemzők szerint 11 millió Galaxy Note 4 és 1 millió Galaxy Note Edge kerül leszállításra ez év végéig.

A Samsung a 2014-es IFA szakkiállításon kétféle Note készülékkel lepte meg a nagyközönséget. Az egészen egyedi megjelenésű Galaxy Note Edge-vel, aminek az érdekessége, hogy a kijelző a készülék jobb oldalára is lehajlik, és egy Galaxy Note 4-el ami pedig egy szokásos lapos megjelenítőt kapott.

note-edge

A Hyundai Securities elemzője pedig már nagyjából be is saccolta, hogy 2014 év végéig melyik készülékből mennyit fog leszállítani a Samsung. Az elemző szerint a Galaxy Note 4-ből 11 millió, míg a Galaxy Note Edge-ből 1 millió darab fog leszállításra kerülni. Ha valóban így fog történni, akkor a Note 4 nem fogja megelőzni elődjét, ugyanis a Note 3-ból is körülbelül ennyit szállítottak le tavaly.

A Galaxy Note Edge szállítási száma pedig azért is alakulhat így, mert nem lesz minden országban elérhető, és a gyártása is nehezebb, a hajlított kijelző miatt.

note-edge-sides

Végül azt is megjegyezném, hogy a leszállítás nem ugyanaz mint az eladás, és hogy az eladás hogyan alakul majd, azt pontosan csak a Samsung fogja majd tudni, de ezek a számok ritkán kerülnek a nyilvánosság elé.

Forrás: SamMobile

Hirdetés
Dömötör István
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...

Comments are closed.