Az elmúlt hetekben olvashattunk több hírt arról, hogy a Huawei, valamint a Samsung is Infinity-O panellel látná el legújabb mobilját. A két készülék jelen esetben a Samsung Galaxy A8s és a Huawei nova 4.

Az már biztos, hogy december 17-én debütál a nova 4, nemrég pedig a Samsung tette közzé teaserét, amelyből kiderül, hogy a Galaxy A8s-ről december 10-én hull le a lepel.

Ezek lesznek az első mobilok, amelyek Infinity-O kijelzőkkel jelennek meg, ami annyit tesz, hogy a szokásos notch helyett a bal felső sarokban helyezkedik majd el az előlapi kamera. A Samsung tehát gyorsabb lesz, egy héttel hamarabb mutatják be az új okostelefont.

A Galaxy A8s egy 6,3 hüvelykes, 19,5:9-es képarányú, 2340×1080 pixel felbontású LCD-kijelzővel bír majd, a ház alatt pedig Snapdragon 710 chipset duruzsol majd 6 GB RAM-mal társulva. A bal felső sarokban lapuló szelfikamera 24 megapixel értékű lesz, a hátlapon pedig egy tripla egységet találhatunk majd.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: