Hirdetés

Ekkor érkezhet a Xiaomi 14 Ultra, új pletykák érkeztek a mobil bemutatóját illetően, valószínűleg a 2024-es barcelonai MWC kiállítás idejében, február végén leplezik le a készüléket.

Múlt héten írtunk róla, hogy kiszivárgott a Xiaomi 14 Ultra vélt kameraszigete, a mostani hírek megerősítették az f/1.63-as rekeszt.

Ekkor érkezhet a Xiaomi 14 Ultra - Xiaomi 13 Ultra, illusztráció
Xiaomi 13 Ultra

A Xiaomi 14 Ultra bemutatója összefonódhat a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro globális leleplezésével. A vállalat már megerősítette, hogy ott lesz Barcelonában, az MWC-n, ahol az otthoni eszközeiket és várhatóan a Xiaomi SU7-et is megmutatják.

A korábbi pletykák régóta sejtetik a mobil változtatható rekeszértékkel rendelkező kameráját. Az egység kétállásúnak ígérkezik, f/1.6 és f/4.0 között lehetne váltani, hasonlóan a Xiaomi 14 és a 14 Pro f/1.4 – f/4.0 között változtatható megoldásához.

A szenzor az 1 hüvelykes Sony LYT-900-as lehet. A tanúsítási folyamatokon egy kamera kit is átesett, melyet az előd esetén is láthattunk, ez a verzió azonban külső akkumulátorként is funkcionálhat, meghosszabbítva ezzel az üzemidőt.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.