Az EHA (European Hardware Association) minden évben díjazza a technológiai termékeket különböző kategóriákban. Ez a formáció négy évvel ezelőtt alapult és nívós – leginkább hardverrel foglalkozó – tech magazinok alkotják a zsűrit Európa 7 országából.

Összesen 42 kategóriában hirdettek nyertest idén is és ami most kifejezetten érdekes, hogy a legjobb okostelefonnak járó díjat a tripla Leica kamerás Huawei P20 Prónak ítélték. Nem az EHA díja az első, amit bezsebelt a Huawei legújabb okostelefonja, ott van például a szintén nívós TIPA Awards is, ahol a legjobb fotós képességekkel rendelkező okostelefon díjat kapta meg.

“Ez a díj egy újabb mérföldkő a P20 Pro történetében. A European Hardware Association elismerése újabb lépés ahhoz, hogy a készülék bebiztosítsa stabil vezető helyét a fogyasztók és az ipar számára is.” – mondta Bruce Lee, a Huawei Fogyasztói Üzletág Handset Business alelnöke.

A Huawei abszolút kitett magáért idén, nagyszerű készülékeket kaptunk tőlük, a Huawei P20 Prónak pedig sok szempontból nincs párja az idei felhozatalban. Ami biztos, hogy idén láthatunk még újdonságot a Huawei-től.

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.