A hírek szerint a Samsung lehet az első gyártó, aki összehajtható kijelzővel szerelt okostelefonnal rukkol elő. Ezt már elég régóta tudjuk, ezzel kapcsolatban pedig folyamatosan röppennek fel újabbnál újabb, végül azonban hamisnak bizonyuló találgatások. Állítólag 2019 elejére várható a bemutató, nem kizárt például a Las Vegas-i CES kiállítás, de az is lehet, hogy csak később lesz belőle valami, ősszel, de tutira jövőre.

Amikor viszont a “Winner” kódnéven ismert mobil debütál, a gamereket fogja megcélozni, ára pedig 1500 dollár környékére várható, ami legjobb esetben is laza 415 ezer forintot jelent. Nyilván egy ilyen technológiai vívmányt meg kell fizetni. Sőt, az okosok azt is tudni vélik, hogy 7″-es kijelzőre eshet a választás. A Samsung vezetői a legnagyobb mobiltechnológiai előrelépésnek emlegetik a Winnert, ami akár a okoshangszórókat is megkaphatja a Bixby mellé.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt