Az MSI és a Mecedes-AMG együttműködése már februárban megmutatkozott a 2023-as Bathurst 12 órás versenyen. A két gyártó óriás logóit először ott láthatta a nagyközönség együtt szerepelni. Az MSI ekkor, mint szponzor jelent meg a versenyen. Ez volt az első jel, hogy egy hosszabbtávú együttműködés van kilátásban a két márka között. Most pedig a Computex 2023 remek helyszínt és lehetőséget adott, hogy leleplezzék közös projektjüket, a Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport A13V-t.

A laptop nem egy átlagos Stealth 16, hiszen a Mercedes az autóiparban a luxus és prémium kategória igazi képviselője, ezért a laptop is ennek fényében készült. A váz magnézium-alumínium ötvözetből van, ahol helyett kaptak a motorsportra jellemző minták, AMG logó és a fedlapon igényesen elhelyezett márkajelzések. A kinézet mellé persze a legújabb generációs csúcsminőségű hardver is társul.

A limitált darabszámban elérhető terméket akár Intel Core i9-13900H processzorral és NVIDIA RTX 4070 GPU-val lehet majd megvásárolni. A megjelenítésért egy 16 hüvelykes UHD+ (3480 x 2400 pixel) OLED kijelző fog felelni.

Mint a Mercedes-AMG GT2 versenyautóban, úgy a Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport A13V sem maradhat ki a jó hűtés, így Cooler Booster 5 hűtő rendszer fogja tartani az ideális hőmérsékletet. A hangzást pedig egy DYNAUDIO 6 hangszórós rendszer biztosítja.

Mivel felsőkategóriás termékről beszélünk ezért Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport A13V egyedi csomagolásában több kiegészítő is található, mint egérpad, egér, kis táska, kábel kötegelő, pendrive és egy egyedi képeslap is.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.