Hirdetés

Az MSI és a Mecedes-AMG együttműködése már februárban megmutatkozott a 2023-as Bathurst 12 órás versenyen. A két gyártó óriás logóit először ott láthatta a nagyközönség együtt szerepelni. Az MSI ekkor, mint szponzor jelent meg a versenyen. Ez volt az első jel, hogy egy hosszabbtávú együttműködés van kilátásban a két márka között. Most pedig a Computex 2023 remek helyszínt és lehetőséget adott, hogy leleplezzék közös projektjüket, a Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport A13V-t.

A laptop nem egy átlagos Stealth 16, hiszen a Mercedes az autóiparban a luxus és prémium kategória igazi képviselője, ezért a laptop is ennek fényében készült. A váz magnézium-alumínium ötvözetből van, ahol helyett kaptak a motorsportra jellemző minták, AMG logó és a fedlapon igényesen elhelyezett márkajelzések. A kinézet mellé persze a legújabb generációs csúcsminőségű hardver is társul.

A limitált darabszámban elérhető terméket akár Intel Core i9-13900H processzorral és NVIDIA RTX 4070 GPU-val lehet majd megvásárolni. A megjelenítésért egy 16 hüvelykes UHD+ (3480 x 2400 pixel) OLED kijelző fog felelni.

Mint a Mercedes-AMG GT2 versenyautóban, úgy a Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport A13V sem maradhat ki a jó hűtés, így Cooler Booster 5 hűtő rendszer fogja tartani az ideális hőmérsékletet. A hangzást pedig egy DYNAUDIO 6 hangszórós rendszer biztosítja.

Mivel felsőkategóriás termékről beszélünk ezért Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport A13V egyedi csomagolásában több kiegészítő is található, mint egérpad, egér, kis táska, kábel kötegelő, pendrive és egy egyedi képeslap is.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.