A HTC mobilos részlege még létezik és működik is, de már kevesebb erőforrást szán a vállalat erre mint például a VR headsetek fejlesztésébe.  Most egy orosz weboldalon bukkant fel 4 új HTC készülék, melyekről képek és specifikációk is kiderültek.

HTC Wildfire

A színes hátlappal rendelkező mobil 6,21 hüvelykes képernyőt kaphat 1520 x 720 pixeles felbontással. MediaTek P23-as SoC dolgozhat a hátlap alatt 3GB memória és 32GB tárhely társaságában. Hátul duál kamerás rendszert láthatunk melyek 16 és 5 megapixes felbontással rendelkeznek. Elől egy 16MP-es szelfikamerát kaphatunk, az akkumulátor pedig 3500 milliamperóra kapacitású.

HTC Wildfire E1

6,01 hüvelykes HD+ felbontású kijelzőt kaphat, itt már csak egy MediaTek A22-es SoC dolgozik, de a 3/32-es konfiguráció azonos. Hátul már csak egy 16MP-es szenzort találunk, elől pedig egy 8MP-es egységgel lőhetjük a szelfiket. Az akkumulátor 3000 milliamperóra kapacitású a kiszivárgott infók alapján.

HTC Wildfire E

Ez a legkisebb készülék az összes közül a maga 5,45 hüvelykes képernyőjével. A HD+ felbontást azért meghagyták itt is. Egy kevésbé ismert processzort találunk benne, a Spreadtrum SC9863-ast, mely 8 db Cortex A55-ös magot használ 1,6 GHz-en. Ha csak az adatokat nézzük, nem tűnik gyengének a SoC. A kamerák és akkumulátor megegyezik az E Plus modellben találhatóval.

HTC Wildfire E Plus

A mobil 5,99 hüvelykes 1440 x 720 pixel felbontású kijelzőt kaphat. Az E1-gyel megegyezően itt is a Helio A22-es chipjét használhatjuk, de már csak 2/32-es kiszerelésben lesz kapható. Hátul érdekes módon két kamerát kapunk. Egy 13 + 2MP-es szenzorral fotózhatunk, utóbbi valószínűleg csak egy segédszenzor. Az akkumulátor 3000 milliamperóra kapacitással rendelkezik.

A mobilok megjelenéséről egyelőre hivatalos információ nem érhető el, de akár már a szeptemberi IFA kiállításon is bejelentésre kerülhetnek.

Hirdetés
FORRÁSPocketnow
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!