Nincs megállás az almás vonaton, szinte naponta kerülnek elő különböző információk és pletykák az iPhone új generációjáról. Mivel most lesz 10 éve, hogy Steve Jobs bemutatta az első szériát, így már jó ideje arról beszélnek, ezúttal három új készüléket is várhatunk, hiszen a 7s és 7s Plus mellett jön az iPhone 8, amivel tulajdonképpen az Apple a kerek évfordulót ünnepli meg és ebben lesznek igazán előremutató technikai újítások.

Most egy friss fotó bukkant fel az interneten, ahol egymás mellett pózol e három modell nyers, félig megmunkált alumínium váza, valamint egy további képen az iPhone 8 sablonja látszik. A fotók alapján úgy tűnik, hogy a 8-as széria a 7s és 7s Plus közé illeszkedik méretben, viszont egy kávamentes képernyővel a Plus méreteit is hozhatja.

Továbbra is marad az a felállás, hogy a sima 7s csak egy kamerát kap, míg a másik kettőben dupla optika dolgozik majd, de különböző elrendezésben. Az ujjlenyomat-olvasó a 7s/7s Plus esetében továbbra is az előlapi Home gombban lesz, a 8-asnál a kijelző alá beépített megoldás ütne igazán nagyot. Mindezekre persze majd a hivatalos bemutató tesz pontot, ám az legkorábban szeptemberben várható, de addig még biztosan számos hasonló szivárogtatásról olvashatunk majd.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSRedmond Pie
MEGOSZTÁS
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)