Július 25-én várhatóan a Z2 Force és a X4 mellett egy másik okostelefont is bemutat a Motorola. Korábban már írtunk a G5S Plus-ról, azonban akkor még korlátozott információink voltak róla, ez mostanra bővült.

A G5 és a G5 Plus még februárban jelent meg az MWC-n, így kicsit furcsa lehet, hogy ilyen hamar már újabb modelleket mutat be a gyártó. Fontosnak érezték, hogy 2017 végére legyen egy középkategóriás dupla hátlapi kamerával rendelkező készülékük.

A Moto G5S Plus 13 + 13 megapixeles hátlapi kamerával érkezik fekete és fehér színben. A dupla lencsék lehetővé teszik többek között a szép, elmosódott hátterű fotók készítését, valamint a hátterek cseréjét. Az előlapi kamera 8 megapixel felbontással bír majd. 5,5 colos kijelzővel, FullHD felbontással, Snapdragon 625 rendszerchippel, 4G RAM-mal, 64GB tárhellyel, illetve alumínium házzal lesz majd elérhető. A további részletek vélhetően július 25-én tudhatók meg.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: