Az orosz FCC, vagyis a ROSCOM (Russian Federal Communication Agency) oldalán hirtelen megjelent egy érdekes bejegyzés az új HTC One (M8) dual SIM-es verziójáról.

Áprilisban, a HTC Oroszország alelnöke, Andrey Kormiltsev bejelentette, hogy a HTC új zászlósának egy dual SIM-es variánsa is meg fog jelenni hamarosan. Az alelnök azt mondta, hogy a HTC még nem döntötte el véglegesen, hogy gyártson-e ilyen típusú modellt. Úgy néz ki, hogy a végső döntés mégis  megszületett.

Russian version of the FCC gives thumbs up to a dual SIM variant of the HTC One (M8) for the country - Dual SIM HTC One (M8) spotted on Russian Federal Communication Agency site

Az orosz ROSCOM weboldalán megjelent a dual SIM-es HTC One(M8). Valamilyen oknál fogva és ez lehet egy egyszerű fordítási hiba, a készüléket cserélhető 2600 mAh-es akkumulátorral listázták. Az eddigi HTC One szériás készülékeknek, amiket láttunk, egyiknek sem volt cserélhető az akksija.

Arról nem szól a fáma, hogy a dual SIM-es HTC One (M8) mikor jelenik meg Oroszországban, de annyi biztos, hogy a ROSCOM rámutatott a tényre, hogy ennek a készüléknek a megjelenése nincs is olyan messze, mint azt mi gondolnánk.

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.