Az iPhone felhasználók három okból nem akarnak/akartak iOS 11-re frissíteni: lehetnek még benne hibák, lassíthatja a telefont, gyorsabban merül a telefon. Mindhárom igaz lehet, azonban aki már iOS 11-en van és gond van az üzemidővel, annak a mostani egy igen jó hír lehet. A hamarosan érkező (jelenleg béta verzióban lévő) iOS 11.1 drasztikusan növelni fogja a készülékek üzemidejét, de fogalmazható úgy is, hogy ismét normálisan fogja bírni.

Az iDeviceHelp nevű YouTube csatornára került fel egy videó, melyben azt vizsgálják, hogy mennyivel bírja tovább egy-egy telefon iOS 11.0.3 és iOS 11.1 béta operációs rendszerrel. A teszt alapján az eddigi 4 órás használati időt az új rendszer 8 óra körülire növelte, ami persze függhet a készülék típusától és a használati körülményektől is, de ha az ilyen szintetikus teszteken ennyivel jobban teljesít az új szoftver, az a mindennapokban is meg fog látszani.

Az iOS 11.1 jelenleg a 4. béta verziójánál tart, pontos dátumot nem tudunk, hogy mikor fog megjelenni, de vélhetően nem kell már sokat várni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.