A DJI legújabb terméke ezúttal nem egy drón, hanem egy mini gimbal, ami az Osmo Pocket névre hallgat. Olyannyira kicsi, hogy szinte elveszik a tenyerünkben.


A kompakt gimbal kamerája 4K felbontású videók rögzítésére képes, valamint 12 megapixeles fotókat gyárthatunk vele, szenzor rekeszértéke f/2. Egy 875 mAh-s beépített akkumulátort találhatunk benne, aminek köszönhetően a Pocket akár két órán át rögzít 60fps-sel Full HD vagy 4K filmeket.

 

Ami az anyaghasználatot illeti, az Osmo Pocket csúszásmentes és izzadsággátló fogantyúval bír.  Egy 1 hüvelykes érintőképernyő is a segítségünkre van, amely a gombokkal és az érintésérzékenységgel párosítva egykezes felhasználói élményt nyújt, azonban ha ez a minikijelző nem elegendő, iPhone-t vagy androidos telefont is csatlakoztathatunk rá.

A kütyü mérete 121,9 x 36,9 x 28,6 mm, tömege pedig mindössze 116 g. Több kiegészítőt is kapunk mellé, úgy mint például a vízálló tok, a hosszabbító rúd és a töltőtok.

Pro módban manuálisan változtathatjuk a kamera beállításait, készíthetünk vele RAW fotókat is, a DJI Mimo alkalmazás pedig további könnyítéseket ad a használathoz. A DJI Osmo Pocket mini gimbalt itthon 116 900 forintért lehet előrendelni, a szállítás december 15-től indul.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: