A DJI az egyik legsikeresebb drónokkal foglalkozó vállalat és most új termékkel bővült a palettájuk. Megjelent a DJI Mavic Air, amivel a gyártó megtalálta az egyensúlyt a hordozhatóság és a teljesítmény között.

A DJI Mavic Pro és a Spark is igen kicsi drón (a Phantom modellekhez képest), azonban ne tévesszen meg a méret. Az új Mavic Air 430 grammot nyom, kihajtott karokkal 168 x 164 x 64 mm, összecsukva pedig 168 x 83 x 49 mm. Az új drónban egy elég korrekt kamera található: a 3 tengelyű stabilizátorral felszerelt szenzor mérete 1/2.3 hüvelyk, a felbontása 12 MP (CMOS), a rekeszérték pedig f/2.8. Ez a kamera [email protected] videórögzítésre és [email protected] lassított felvételek készítésére alkalmas.

Az akkumulátor 2375 mAh kapacitású, amivel 21 percnyi folyamatos repülést lehet elérni. A drón maximális sebessége 68,4 km/h, tehát ha kell, akkor süvít mint a szél. A fejlett kommunikációs képességeinek köszönhetően 5 km magasságba is felvihetjük, ha pedig interferencia is van, mondjuk városon belül használjuk, akkor nagyjából 2 km-re lehet elvinni. A beépített tárhely 8 GB, amiről USB Type-C porton keresztül tudjuk letölteni a felvételeket, de igény szerint bővíteni is lehet a háttértárat microSD-vel.

A DJI Mavic Air fehér, fekete és vörös színben kapható a DJI hivatalos weboldalán 799 dolláros (kb. 200.000 Ft) áron, Fly More kombóval pedig 999 dollárba (kb. 251.000 Ft) kerül.

Iyen fotókat készít:

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.