A Honor épphogy hétfőn bemutatta a Play 5 Vitality nevű telefonját, 4 nappal később máris két újabb készülék bemutatásával örvendeztet meg minket, ezek pedig a Honor X30 Max és a Honor X30i. Elegáns megjelenésű posztert publikáltak a Weibón, ami azt is elárulja, hogy a hivatalos bejelentés október 28-án lesz. Hogy hazánkban ezek elérhetők lesznek-e, az egyelőre kérdéses, de Európába is érkezik mobil, méghozzá a Honor 50.

A Honor X30i-ról azt már megtudhattuk online pletykák alapján, hogy valószínűleg egy Dimensity 810-es processzort kap, 6,7 hüvelykes LCD kijelzővel (FullHD+ felbontás) és egy 4000 mAh-s akkumulátorral lesz felszerelve, amit 22,5W gyorstöltéssel tudunk majd pumpálni. Ez nem sok, de a középkategóriában megállhatja a helyét.

Ami meglepő, hogy a Honor X30 Max elsőre úgy tűnik, mintha a Honor X10 Maxot másolták volna le és felturbózták két kamerával és egy újabb processzorral, de az is lehet, hogy valamit még nem tudunk.

A híresztelések szerint az új készülék 7,09 hüvelyk méretű kijelzőt kap FullHD+ felbontással, Dimensity 900 processzorral és 256 GB tárhellyel.

Hirdetés