Egyre több pletyka lát napvilágot a következő Samsung zászlóshajóról, a Note9-ről. Korábban már írtunk arról, hogy dizájn szempontjából nem sokban különbözhet majd a Note8-tól, illetve a szóbeszédek szerint már júliusban piacra dobta volna a vállalat, azonban most úgy tűnik, kicsit még várnunk kell rá.

A Note8 szeptemberben debütált, ám elvileg utódja sem érkezik hamarabb. A koreai The Bell szerint a kítűzött megjelenési dátumot két héttel elcsúsztatták dizájn változtatás miatt. A Samsung alelnöke, Lee Jae-Yong nemrég meglátogatott egy shenzheni boltot, hogy kipróbálhasson néhány Oppo, Xiaomi és Vivo okostelefont.

Ennek eredményeképpen a Samsung vezetői úgy döntöttek, hogy egy kis tervváltozást hajtanak végre, ezért csúszik két héttel a debütálás, így várhatóan augusztusban lepleződik le a Note9. Az alelnök szerint a gyártó 0,5 mm-rel csökkentette az előlapi üveg vastagságát, továbbá ujjlenyomat-olvasó terén is történhetnek változások.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: