Hiába jön hamarosan az MWC kiállítás számos újgenerációs termékkel, a Xiaomi áll mostanság a pletykák középpontjában. A kínai gyártó ugyanis hamarosan egy igazi fenevadat jelenthet be, méghozzá Xiaomi Mi Mix 2S néven. A készülék bivalyerős lesz, hiszen a hírek szerint a legújabb generációs Qualcomm Snapragon 845-ös lapkával érkezik majd.

Mivel a Mi 7 csúcsmobil elvileg lekési Barcelonát, a Xiaomi Mi Mix 2S az igazi slágertermék, amiről most már képet is láthatunk. Az 5,99″-es panellel ellátott mobil nemcsak processzor terén lesz majd csúcskategóriás, hanem minden más téren is: 8 GB RAM-ra és 256 GB-os adattárolóra lehet számítani. A széltől szélig érő kijelző már a Full Screen 3.0 kifejezést aggatja magára, tényleg elég frankón fog kinézni.

Azért még a kamerákról is szivárogtak ki információk: hátul két darab 12 megapixeles egységet fedezhetünk majd fel, Sony IMX363-as szenzor(ok)ról beszélünk. Nem marad el az ujjlenyomat-olvasó, sőt, akár az iPhone X-hez hasonló arcfelismerés sem.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.