2003-tól egészen 2015-ig a hálózati csatlakozóadapterek jónéhány Apple termék tartozékai voltak, ilyenek például a Mac gépek, valamint néhány iPad tartozéka is. Fény derült arra, hogy néhány hálózati csatlakozóadapter hibás, így az Apple gond nélkül cseréli őket.

Hogyan ellenőrizhető le?

Nem kell mást tenni, mint leszedni a töltőről a hálózati csatlakozóadaptert és belenézni az U alakú vájatba. Ha a vájatban régiómegjelölés van (pl. EUR), akkor nem kell cseréltetned az adaptert, ha viszont 3-4 szám vagy betűleírás található benne (ahogy a bal oldali képen is látható), akkor az Apple gond nélkül cseréli az adaptert.

Apple-charger-shock
Hogyan zajlik a csere?A hibás adaptert a hozzád legközelebb levő hivatalos Apple-szervízbe kell bevinni, ilyen például az iStyle vagy a iCentre hivatalos szervíze. A csere előtt ellenőrzik a készüléked sorozatszámát, legyen az iPod, iPhone, iPad vagy Mac, így mindenképp írd fel magadnak a sorozatszámot.

Érintett villatípusok

Apple-charger-shock-2

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: