Az MWC-n a Samsung a Galaxy Tab S3-at és a Galaxy Book két változatát mutatta be, de mindeközben csendben hivatalossá vált az Xcover 4 is, felkerült a Samsung német weboldalára.

Dizájn szempontjából hasonlít elődjére, a keret megerősített fémből készült és gumis borítást kapott. A mobil IP68 és MIL-STD 810G tanúsítványokkal rendelkezik, tehát másfél méter mélységig és 1 óráig vízálló, valamint teljesen porálló, utóbbi tanúsítványnak megfelelően pedig állja az extrém körülményeket is, mint például a nagyon magas vagy alacsony hőmérsékletet, ellenáll a rázkódásnak, valamint az erős napsugárzásnak, de leejtés esetén is jobban bírja, mint egy átlagos consumer mobil.

Hardveresen az Xcover 4-ben egy 4.99 inches HD LCD panelt találunk, a rendszert pedig egy Exynos 7570-es chipset hajtja meg 2 GB RAM társaságában. A belső tárhely 16 GB, a hátlapi kamera 13 MP (f/1.9), míg az előlapra egy 5 MP-es szenzor került. Az akkumulátor 2800 mAh kapacitású és a készülék 172 grammot nyom.

Az európai országokban nagyjából 259 euróért lesz majd kapható április környékétől, ami nagyjából 80.000 Ft-nak felel meg.

Hirdetés
FORRÁSSamsung
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.