A Xiaomiról nemrég levált POCO február 4-én fogja leleplezni a Pocophone F1 utódját, amit POCO X2 névre kereszteltek. A készülék Európába vélhetően Pocophone X2 néven fog érkezni. Az új készülékről már egyre több az információ, valaki már le is fotózta az internet népének.

A fotókból kiderül, hogy a POCO X2-ben egy Snapdragon 7150 típusú rendszerchip lesz majd, ami a Snapdragon 730G belsős neve, ez a proci hajtja a Redmi K30-at is és egyre biztosabb, hogy az X2 gyakorlatilag egy átmatricázott K30 lesz, ezt bizonyítja, hogy az előlapon ugyanúgy dupla kamerakivágás van.

A beszédhangszóró méretéből arra is lehet következtetni, hogy sztereó hangzással bír majd az új POCO, de ez egyelőre spekuláció, nem mondható annyira biztosra, mint a processzor típusa. A Pocophone F1-nél ugyebár a procira ment rá a gyártó, hogy az minél jobb legyen, itt pedig úgy fest, hogy a kijelző lesz a hangsúlyos a 120 Hz-es képfrissítéssel.

A POCO X2 egy 6,67 hüvelykes, “RealityFlow Display” névre keresztelt panelt kap, amit Gorilla Glass 5 üveg fog védeni, a fő kamera pedig mindenbizonnyal egy 64 MP-es (Sony IMX686) szenzor lesz.

Kiindulva a Redmi K30-ból 4500 mAh-s akkura és 30W-os gyorstöltésre lehet számítani, az indulóár pedig 18999 rúpia lesz Indiában, ez átszámolva 81.500 Ft-ot jelent.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.