A Samsung Galaxy S7 és S7 edge készülékekben nincs sok kifogásolnivaló, ugyanis nagyon jó készülékeket dobott elénk idén a Samsung. Gyönyörű dizájn, kiváló hardver, jól működő szoftver és még sorolhatnám. Azonban felütötte a fejét egy új kórság, ez pedig a készülékek home gombját érinti.

A PhoneArena munkatársai vették észre, hogy a Galaxy S7 és S7 edge készülékek home gombja iszonyat könnyen megkarcolódik. Természetesen nem voltak kitéve a készülékek semmilyen erőszaknak, normál körülmények között voltak használva és ami még érdekes, hogy a kijelzőn egy hajszálkarc sincs, csak a gombon.

IMG-6109Eleinte kis hajszálkarcok jelentek meg, de sok kicsi sokra megy, előbb utóbb ez nem fog jót tenni az ujjlenyomatszenzornak. Egy kis online kutatás után a srácok észrevették, hogy nem ők az egyedüliek, akik ezzel a problémával szembesültek, úgy néz ki, a Samsung által használt fedőanyag nem bírja a felületekkel való érintkezést. Tuti, hogy nem abból az üvegből készült, mint a kijelző és a hátlap.

Egyelőre nem tűnik általános hibának, de figyeljetek oda gombotok épségére.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.