Kínában december 26-án debütált a legújabb Honor csúcskészülék, a View 20 és szerencsénkre a vállalat elhozta Las Vegasba, a CES 2019-es kiállításra. A Honor View 20 képességeiről egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, de most volt alkalmunk videóra venni és nyomogatni pár percet.

Semmi kétség, a Kirin 980-as rendszerchip (ami a Mate 20-ban és a Mate 20 Próban is található) teszi a dolgát, a telefon nagyon pörgős, dizájnban szerintem a V-alakú fénytörés az üveg hátlapon fiatalos és jól néz ki (bár ezt embere válogatja), ez az első Honor okostelefon O-kivágással az előlapon és ami még érdekes, hogy a 48 MP-es fő kamera mellett egy TOF (time of flight) kamerát kapunk, ami mélységérzékelés szempontjából hatékonyabb lehet, mint az eddigi megoldások.

A Honor View 20 Kínában 2999 yuanba kerül, ami kb. 123.000 Ft-ot jelent, de hazánkban vélhetően ennél többe fog kerülni, ez a január 22-i párizsi bemutató után fog kiderülni, valószínűleg ekkor kapjuk meg mi is a tesztpéldányt.

Képgaléria:

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.