Idestova 9 éve, hogy az Apple kiadta az iPhone 3GS-t, amit nem véletlenül szerettek olyannyira sokan, hiszen számos előrelépést hozott a 3G-hez képest, elég csak a videofelvételi képességeket említeni. A gyűjtőknek nincs könnyű dolguk, ha egy érintetlen darabot szeretnének beszerezni, sőt, még jó állapotút sem egyszerű bezsebelni, ám most mindenki megnyugodhat, mert Dél-Koreában újra elkezdik árusítani.

Igen, jól olvassa mindenki, az egyik szolgáltató, az SK Telink kínálatában újra felbukkan az iPhone 3GS, már csak az a kérdés, hogy tényleg raktáron lesz-e a mobil, bár elvileg erre garanciát kapott az operátor, sőt, ki is próbáltak párat, hogy a hardver még működik-e. Aki persze egy 3GS a mindennapokban használna, annak komoly kompromisszumokat kell kötni, mivel szinte egy friss applikáció sem fut már rajta, a klasszikus 30 pines csatlakozót használja stb. No, valakit elfogott a nosztalgiavágy? Alighanem mindenkit, pláne, hogy átszámolva mindössze 12 ezer forintba kerül ott a 3GS.

Hirdetés
FORRÁSÜbergizmo
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt